تعداد میلیونرهای جهان طی سال میلادی قبل بالغ بر ۵۹.۴ میلیون نفر بود و آمریکا و چین با ۲۲.۷ و ۶.۲ میلیون نفر در رتبه اول و دوم ایستادند.
به گزارش بنکر (Banker)، بر اساس گزارش جامع ثروت جهانی ۲۰۲۳ و شرکتهای UBS و Credit Suisse، جمعیت میلیونرهای جهان به تفکیک کشورها بررسی شد.
بر اساس این گزارش، UBS میلیونرها را افرادی تعریف میکند که مجموع ثروت آنها برابر یا بیشتر از یک میلیون دلار باشد.
آمریکا میزبان ۲۲.۷ میلیون میلیونر است که ۴۰ درصد کل جمعیت میلیونرهای جهان را تشکیل میدهند.
۶ شهر آمریکایی در فهرست میزبانان ثروتمندترین افراد جهان قرار دارند که نیویورک سیتی با ۳۴۰ هزار میلیونر در صدر آن قرار دارد.
این مقدار کمتر از ۲۴ میلیون میلیونر آمریکایی در سال ۲۰۲۱ است. زیرا میانگین ثروت در این دسته به دلیل کاهش ارزش داراییهای مالی کاهش یافته است.
چین به عنوان دومین اقتصاد بزرگ جهان در جایگاه دوم میزبانی ۶ میلیون میلیونر است که حدود ۱۰ درصد کل جمعیت میلیونرها را تشکیل میدهند.
تعداد افراد چینی با بیش از یک میلیون دلار ثروت بویژه در قطبهای اقتصادی مثل هانگژو و شنژن از سال ۲۰۱۲ به سرعت افزایش یافته است.
در رتبههای سوم و چهارم، فرانسه و ژاپن تقریباً ۲.۸ میلیون میلیونر را در خود جای دادند. همانطور که آلمان و انگلیس که در میان ۶ کشور برتر قرار دارند هر کدام میزبان ۲.۶ میلیون میلیونر هستند.
به جز هند در رتبه ۱۴ و برزیل که در رتبهبندی کشورهای میزبان میلیونرها قرار ندارد، ۱۰ کشور برتر از نظر بیشترین تعداد میلیونرها، ۱۰ اقتصاد بزرگ جهان هستند اما برزیل بین سالهای ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ جمعیت میلیونرها را ۱۲۲ هزار نفر افزایش داد.
با این حال، UBS بین انواع مختلف میلیونرها تمایز قائل میشود
از آخرین دسته افراد دارای بیش از ۱۰ میلیون دلار ثروت، ۲.۵ میلیون نفر داراییهایی در محدوده ۱۰ تا ۵۰ میلیون دلار دارند که ۲۴۳ هزار نفر با ثروت بسیار بالا یعنی بیش از ۵۰ میلیون دلار در این میان باقی میمانند.
ثروت این گروه از سال ۲۰۰۸، چهار برابر شده است. تا سال ۲۰۲۷، جهان بیش از ۸۵ میلیون میلیونر خواهد داشت. این تعداد، ۲۶ میلیون نفر بیشتر از امروز و ۷۱ میلیون نفر بیشتر از سال ۲۰۰۰ است.